Wij zijn blij dat wij u weer mogen ontvangen als gast.
Maak uw reservering tijdig en vermeld daarbij de tijd waarop u wilt reserveren, het aantal personen en of u tot één huishouden behoort. Voor het diner kunt kiezen uit 2 tijdvakken.
Tijdvak 1: tussen 17.00 - 17.45 uur aan tafel. U heeft 1,5 uur de tijd om te dineren (vanaf het moment van aanvang).
Tijdvak 2: tussen 19.30 - 20.15 uur aan tafel.

Mocht u een tafel op ons terras reserveren, houd er dan rekening mee dat u bij een weersomslag/slecht weer, niet ten alle tijden binnen kunt plaatsnemen.

Het is een bijzondere tijd waarin wij ons geen no-shows kunnen permitteren. Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u vriendelijk uiterlijk 24 uur van te voren de reservering te annuleren. Wanneer er niet is geannuleerd en geen gebruik wordt gemaakt van de tafelreservering, zijn wij helaas genoodzaakt een no-show vergoeding in rekening te brengen van € 20,00 per persoon.

Wij vragen u om samen met ons de richtlijnen van het RIVM te volgen om zodoende het Coronavirus niet opnieuw te laten oplaaien. Daarom stellen wij het op prijs dat u alleen naar ons hotel komt, wanneer u in goede gezondheid verkeerd. Op deze manier kunnen wij voor onze gasten en onze medewerkers een veilige omgeving waarborgen. In het hotel zijn er mogelijkheden om uw handen te desinfecteren en hebben wij maatregelen genomen om gepaste afstand tot elkaar te bewaren. Mocht er op het moment van incheck een rij in onze aankomsthal staan, dan vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten.
Daarnaast vragen wij u onderstaande vragen alvast door te nemen. Deze vragen zullen u bij aankomst wederom worden gesteld.