Groepsarrangementen

Koffie met gebak, een borrel, lunch, diner, barbecue of buffet combineren met één van onderstaande activiteiten is mogelijk bij Hotel Princenhof. Indien u een offerte op maat wenst neem dan gerust contact met ons op.
Varen met valk, sloep, praam, Lemster Aak of Skûtsje
Met vrienden, familie of collega’s op de boot een stuk varen op de [rachtige wateren van en rondom Nationaal Park "de Alde Feanen". Dit kan met een groep van 6 tot 100 personen. Ontspannen in een sloep of praam, of iets actiever op een Lemster aak of skûtsje. Een actieve zeiltocht door het gebied waarbij het gehele gezelschap actief wordt betrokken bij het zeilen van het schip. Uiteraard is ook hier tijd voor een ontspannen hapje en drankje aan boord.
U stapt vanaf onze steiger aan boord. En aansluitend kunt u ervoor kiezen om de tocht op ons terras af te sluiten met een barbecue, buffet of een diner. Informeer gerust vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Er op uit met een outdoorinstructeur
Een activiteit onder leiding van een outdoor instructeur zoals een aantal opdrachten als de ‘Wandelende A’, Bamboestieken, Highland games of Expeditie Robinson. Één van deze activiteiten kan ook gebruikt worden als break tijdens een vergadering.

GPS sloepentocht
Een competitivie tocht op de wateren van Nationaal Park ‘de Alde feanen’. Samen met een GPS systeem en een vragenlijst wordt u de natuur voor een prachtige tocht door het Nationaal Park.

Wandelen onder begeleiding van een gids
Een prachtige wandeltocht onder begeleiding van een gids van het Fryske Gea door het Nationaal Park de Alde Feanen.

Fiets verhuur
Hotel Princenhof verhuurt fietsen voor € 9,75 per dag, fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Kano of subtocht
Subben of kanoën door nationaal
Groepmenu's
Earnewâld staat bekend om de prachtige ligging in het unieke natuurgebied 'De Alde Feanen' en is dan ook een bijzonder mooie plek voor activiteiten als teambuilding, bedrijfsuitje of familiedag! Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte op maat voor u.
In restaurant PuurPrince, restaurant van Hotel Princenhof, kunt u terecht voor een goede kop koffie, lunch, high tea, barbecue, diner of buffet. Onze groepmenu’s vindt u hier :
Groepmenu's
Trouwen
Trouwen aan het water? Dat kan, van een kleine intieme huwelijksceremonie met koffie, thee en het aansnijden van de bruidstaart tot aan een groots huwelijksfeest in onze sfeervolle skûtsjebar. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze locatie en een afspraak te maken om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken voor uw mooiste dag.

Vrijblijvende informatie