Groepsarrangementen

Koffie met gebak, een borrel, lunch, diner, barbecue of buffet combineren met één van onderstaande activiteiten is mogelijk bij Hotel Princenhof. Indien u een offerte op maat wenst neem dan gerust contact met ons op.
Varen met valk, sloep, praam, Lemster Aak of Skûtsje
Met vrienden, familie of collega’s op de boot een stuk varen op de prachtige wateren van en rondom Nationaal Park "de Alde Feanen". Dit kan met een groep van 6 tot 100 personen. Ontspannen in een sloep of praam, of een actieve zeiltocht op een Lemster aak of skûtsje. Een actieve zeiltocht door het gebied waarbij het gehele gezelschap actief wordt betrokken bij het zeilen van het schip. Uiteraard is ook hier tijd voor een ontspannen hapje en drankje aan boord.
U stapt vanaf onze steiger aan boord. En aansluitend kunt u ervoor kiezen om de tocht op ons terras af te sluiten met een barbecue, buffet of een diner. Informeer gerust vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Er op uit met een outdoor instructeur
Een activiteit onder leiding van een outdoor instructeur zoals een aantal opdrachten als de Highland games of Expeditie Robinson. Eén van deze activiteiten kan ook gebruikt worden als break tijdens een vergadering.

Puzzel sloepentocht
Een competitieve tocht op de wateren van Nationaal Park ‘de Alde feanen’. Samen met een vragenlijst wordt u de natuur voor een prachtige tocht door het Nationaal Park.

Wandelen onder begeleiding van een gids
Een prachtige wandeltocht onder begeleiding van een gids van het Fryske Gea door het Nationaal Park de Alde Feanen. Wij plannen graag een wandelgids voor een wandeltocht door Nationaal Park 'de alde feanen' voor u in. Ook leuk als break tijdens een vergadering of zakelijke bijeenkomst.

Yoga of Pilates
Een moment van rust kan heerlijk zijn tijdens een druk vergaderprogramma of congres. Onder begeleiding van een ervaren yogadocent kan een les worden toegevoegd aan uw programma. Bij mooi weer kan dit plaats vinden op onze steiger aan het water of ergens in de natuur. Prijzen zijn op aanvraag.

Fiets verhuur
Friesland fietsland! Hotel Princenhof is een ideale uitvalsbasis voor verschillende fietsroutes door Friesland. Hotel Princenhof verhuurt fietsen (7 versnellingen) voor € 12,50 per fiets dag en e-bikes voor € 27,50 per fiets per dag (op basis van beschikbaarheid). Bij het huren van een fiets zijn gratis fietsroutes verkrijgbaar, waaronder de populaire pontjesroute (hou er rekening mee dat enkele pontjes niet jaarrond varen).

Kano of suptocht
Nationaal park is een ideaal gebied voor kano of suptocht.
Groepmenu's
Earnewâld staat bekend om de prachtige ligging in het unieke natuurgebied 'De Alde Feanen' en is dan ook een bijzonder mooie plek voor activiteiten als teambuilding, bedrijfsuitje of familiedag! Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte op maat voor u.
In restaurant PuurPrince, restaurant van Hotel Princenhof, kunt u terecht voor een goede kop koffie, lunch, high tea, barbecue, diner of buffet. Onze groepmenu’s vindt u hier :
Groepmenu's
Trouwen
Trouwen aan het water? Dat kan, van een kleine intieme huwelijksceremonie met koffie, thee en het aansnijden van de bruidstaart tot aan een groots huwelijksfeest in onze sfeervolle skûtsjebar.

Al meerdere bruidsparen hebben elkaar, op onze steiger, het jawoord mogen geven. Trouwlocatie en feestlocatie in één! Een relaxte trouwdag door het gehele trouwprogramma bij de trouwlocatie onder te brengen. Het nationaal park is tevens zeer geschikt voor trouwfotografie zodat de trouwdag bijzonder wordt vast gelegd. Benieuwd naar alle trouwmogelijkheden? Kom gerust langs om deze trouwlocatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende informatie
Voorwaarden groepsreserveringen
Voor alle groepsreserveringen hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca welke zijn opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland. Deze voorwaarden kunt u vinden op de website van Koninklijke Horeca Nederland. ( https://cdn.khn.nl/media/Tools/UVH/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf )